Det billige - men smukke alternativ

Der findes uendeligt mange smykkedesignere, og man oplever ofte at komme op i de højere prisklasser, hvis man vil have sig et nyt armbånd eller nogle nye øreringe. Mange tænker måske, at de billige alternativer ikke kan leve op til looket, men dette er ikke tilfældet med billige danskdesignet smykker som pilgrim. 

Smykker som den faste del af et outfit

At noget er billigt, eller billigere, er ikke ensbetydende med, at kvaliteten er dårlig. Det kan sommetider virke helt skræmmende at skulle investere i nogle dyre smykker, for tænk hvis man skulle miste dem. Hvis man bruger smykker som en del af det daglige look, skal man helst ikke være bange for at bære dem.

Det er en skam at have en frygt for at miste sine smykker - selvfølgelig kan man have det på en sådan måde med arvestykker, men disse bliver ofte kun hevet frem til anledninger. Mange former for smykker - altså de grundlæggende forme - kan findes hos forskellige designere, så hvis man har udset sig et par flotte øreringe, men har opdaget at prisen er i den høje ende, er det aldrig spildt arbejde at undersøge forskellige designere. Ofte kan man finde noget, der ligner, for de fleste designere følger nogenlunde sæsonernes trends - bare udført med få forandringer. 

Det maskuline med det feminine

Måden man bærer smykker på er meget individuel. Man kan være til guld eller sølv, man kan være til det klassiske, man kan være til sten og perler, eller man kan føle sig bedst tilpas med de mere maskuline smykker. Ofte kan kombinationen af forskellige trends også være den passende balance af noget mere fint blandet med det rå.

Man kan snakke på ovenstående måde, hvis man tager smykkerne isoleret set, men ofte er det samspillet mellem det valgte outfit og de smykker, der skal supplere for det fuldendte look. Hvis man fx er iført en kjole eller en fin top, kan man inddrage det mere maskuline i form af store kæder. Sådan skaber man en god balance i stilen. 

Forskellige smykker til forskellige anledninger

Forskellige smykker til forskellige anledninger. Sådan kan man i den grad variere sin stil og sit udtryk. I hverdagen kan det virke mest komfortabelt at bære smykker, der ikke larmer for meget. Her kan man gå med de helt simple hoops eller blot en kæde om halsen - måske endda gemme smykkerne til de festlige lejligheder.

Sidstnævnte er helt utænkeligt for nogle, da det at have smykker på er en selvfølge, og hvor det kan føles helt nøgent uden. Smykker kan i den grad spice et outfit op, så hvis man skal til fest, må der gerne skrues op for glam og glitter. Selv et passivt tøjvalg kan komme til at skinne med det rette smykkevalg.